Kauntungan Kita

Portofolio produk serat optik ekstensif lan selektif ditambah karo ngarsane profesional njamin respon pelanggan, kompetensi teknis, lan ketahanan sing cepet kanggo ngatasi tantangan sing bisa ditindakake ing bisnis cilik lan gedhe.

  • about us

Babagan kita

Didhisiki ing taun 2010, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. (QY) minangka perusahaan serat canggih sing dununge ing rong kutha, Dongguan lan Chongqing, ing China. Kanthi luwih saka 10.000m2 area tanduran, QY saiki dadi perusahaan kanthi kapabilitas integrasi R&D, produksi, dagang lan penjualan internasional. QY minangka perusahaan sertifikasi ISO9001, ROHS, CE kanthi atusan pelanggan ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan Australia. Produk utama yaiku konektor sing bisa dipasang ing serat optik (konektor cepet), adaptor, kabel tambalan, kabel tambalan lapis lapis, pigtail, splitter PLC, atenuator, lan akeh produk FTTH liyane. Kanthi pengalaman 12 taun ing industri serat optik, QY yakin sinau, kerja sama, lan bareng karo pelanggan minangka cara paling apik kanggo tuwuh karo para pelanggan. Ing dasawarsa ngarep, QY bakal agresif ngembangake produk anyar saben panjaluk pelanggan, lan ningkatake kualitas produk sing ana kanggo pelanggan. Kabeh karyawan QY ngarep-arep kanggo bisa lan kerja bareng karo para pelanggan bisnis serat ing mbesuk.

KLIEN KAMI


Dina iki Qingying misuwur ing industri komunikasi serat optik dening klien ing saindenging jagad.
KLIEN KITA Saiki Qingying misuwur ing industri komunikasi serat optik dening klien ing saindenging jagad. Tradhisi kepemimpinan ing teknologi, kualitas produk lan layanan pelanggan nggawe perusahaan berkembang kanthi cepet saiki Qingying wis nggawe kemajuan sing kuat. Wle terus sesuai karo permintaan sing saya akeh lan ngupayakake keunggulan.

  • china-tscom-01
  • chinaztt
  • optivtech-02
  • tfcsz
  • tianyisc
  • ZET