250ML Serat Optik Komponen Serat Optik Pembersih Botol Alkohol Dispenser Botol

Katrangan singkat:


Papan Asal: China Dongguan
Jeneng: ora
Sertifikasi: IEC utawa ISO90012015
Nomer Model: B-088
Jumlah Pesenan Minimal: 200 pcs
Rega: negosiasi
Rincian kemasan: 200 pcs saben karton 9,5 kg saben karton Ukuran: 63cm X 54cm X 35cm
Wektu Pangiriman: 10 dina sawise mbayar
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Kemampuan Pasokan: 20000 Potongan / potongan saben Minggu

Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil
Diameteripun: 6 Cm Jeneng Produk: Botol Alkohol
Werna: Putih Fungsi: Reresik
Jeneng Lengkap: Botol Alkohol Pembersih Optik Paket: Kertu Karton
Volume: 120m / 250ml Bahan: PP
Cahya Dhuwur:

konektor serat mpo

,

HDMI liwat kabel serat optik

Katrangan Produk

250ML Serat Optik Komponen Serat Optik Pembersih Botol Alkohol Dispenser Botol

 

* Pembersih konektor serat optik nggunakake kain garing sing dirumuske khusus kanggo pasuryan optik offiber optik ngresiki.

 

* Dheweke ngilangi kebutuhan cairan pembersih sing mbebayani sing bisa nyuda residu. kain kasebut efektif banget kanggo ngilangi pelumas, bledug lan rereged liyane.

 

* Produk kasebut nawakake aplikasi hemat tenaga kerja sing cukup akeh, lan wis diadopsi dening pabrikan lan operator ing saindenging jagad. Reresik saben rol kaping 500 kaping

 

Nalika nggunakake kertas ngusap ing bottleneck, banjur penet siji utawa loro, alkohol bisa dilebokake ing kertas, gampang banget!

 

Gulu botol dispenser alkohol digawe saka bahan stainless steel, lan awak awak alkohol nganggo plastik HDPE.

 

1. Gulu botol dispenser alkohol digawe saka bahan stainless steel, lan awak awak alkohol nganggo plastik HDPE.2. Dispenser alkohol cocog kanggo minyak alkohol, pelarut sing luwih resik lan non-korosif lsp. 3. Dispenser alkohol digunakake karo isopropanol kanggo reresik serat sing pas sajrone persiapan kabel. Operasi pompa tangan siji mbebasake tangan pangguna.5. Dispenser alkohol duwe engsel cam-lock supaya tutup ora bisa ditutup kanggo nyuda bau.6. Desain dispenser alkohol iki kanthi pelindung kemurnian nyipta fliud saka botol kasebut maneh. Saben sentuhan dispenser alkohol nyedhiyakake cairan udakara 2CC. Volume: 100ML

 

250ML Fiber Optic Components Fiber Optic Cleaning Kit Alcohol Dispenser Bottle 0250ML Fiber Optic Components Fiber Optic Cleaning Kit Alcohol Dispenser Bottle 1

 

 

Tag:

kabel mini HDMI,

HDMI liwat kabel serat optik,

konektor serat mpo


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita