Tur Pabrik

cd16765411-

Didirikan ing 2012, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd (Kualitas)

Didhisiki ing taun 2010, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd (QY) minangka perusahaan serat canggih sing dununge ing rong kutha, Dongguan lan Chongqing, ing China. Kanthi luwih saka 10.000m2 area tanduran, QY saiki dadi perusahaan kanthi kapabilitas integrasi R&D, produksi, dagang lan penjualan internasional. QY minangka perusahaan sertifikasi ISO9001, ROHS, CE kanthi atusan pelanggan ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan Australia. Produk utama yaiku konektor sing bisa dipasang ing serat optik (konektor cepet), adaptor, kabel tambalan, kabel tambalan lapis lapis, pigtail, splitter PLC, atenuator, lan akeh produk FTTH liyane. Kanthi pengalaman 12 taun ing industri serat optik, QY yakin sinau, kerja sama, lan bareng karo pelanggan minangka cara paling apik kanggo tuwuh karo para pelanggan. Ing dasawarsa ngarep, QY bakal agresif ngembangake produk anyar saben panjaluk pelanggan, lan ningkatake kualitas produk sing ana kanggo pelanggan. Kabeh karyawan QY ngarep-arep kanggo bisa lan kerja bareng karo para pelanggan bisnis serat ing mbesuk.

Perusahaan kasebut minangka sing paling penting ing Riset & Pengembangan

Perusahaan iki dadi prioritas utama ing Riset & Pengembangan, Manufaktur, lan Penjualan macem-macem produk serat lan konektivitas, kalebu ferrule keramik, konektor serat optik, lsp. Qingying wis ngembangake hubungan karo jaringan pelanggan ing saindenging jagad. Penawaran produk dirancang kanggo memenuhi syarat klien sing paling nuntut lan didol utamane menyang Eropa lan Amerika Utara. Minangka perusahaan duweke pribadi teknologi tinggi, QINGYING wis nggawe pijakan ing industri kanthi produk berkualitas tinggi. Fasilitas manufaktur Qingying wis didaftarake ISO 9001: 2000 wiwit Maret 2008.

cd16765411-

cd16765411-

QINGYING kalebu tim profesional profesional sing inovatif lan inovatif

QINGYING kalebu tim profesional profesional sing inovatif lan inovatif. Tujuane ngrancang lan ngasilake produk unggulan njaga kompetitif perusahaan ing pasar. Dina iki QINGYING misuwur ing industri komunikasi serat optik dening klien ing saindenging jagad. Tradhisi kepemimpinan ing teknologi, kualitas produk lan layanan pelanggan ndadekake perusahaan bisa tuwuh kanthi cepet. QINGYING saiki wis maju kanthi kuat. Kita terus selaras karo panjaluk sing saya akeh lan ngupayakake keunggulan.