Splitter Fiber Optik Kanggo FTTH, Splitter Coupler Fiber Optic Devices

Katrangan singkat:


Papan Asal: China Dongguan
Jeneng: Qingying utawa QY
Sertifikasi: CE, ROHS, ISO, SGS,
Nomer Model: Splitter PLC Optik FTTH kanthi 4 Slot Kotak Instalasi Optik Cabang
Jumlah Pesenan Minimal: 100 pcs
Rega: negosiasi
Rincian kemasan: kemasan ing drum Kayu, drum Polywooden utawa drum liyane miturut panjaluk klien.
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Kemampuan Pasokan: 10000 pcs saben minggu

Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil
Jeneng Produk: FTTH Optical PLC Splitter Kanthi 4 Slot Kotak Instalasi Cabang Optik Ukuran Paket: 30X20X 15 CM
Panjang Wave Operasi: 1260–1650 Cara Mecah :: PC.UPC.APC
Sertifikat: CE, ROHS, ISO, SGS, Mode :: Mode siji, Mode multi
Nomer Cabang: 1 × 2,1 × 4,1 × 8,1 × 16,1 × 32,1 × 64 Etc. Konektor Serat :: FC / PC, FC / APC, FC / UPC, SC / PC, SC / APC, SC / UPC, ST / PC, ST / APC, LC / PC, LC / APC, LC / UPC
Cahya Dhuwur:

kothak distribusi serat optik

,

kothak mandap serat ruangan

Katrangan Produk

Splitter PLC Optik FTTH kanthi 4 Slot Kotak Instalasi Optik Cabang

 

 

Pelabuhan 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Kerugian Insertion (dB) Maks (P / S) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 16.5 / 16.8 20.5 / 21.0
Seragam Kerugian (dB) Maks 0,6 0,6 0,8 1.2 1.5 2.5
PDL (dB) Maks 0,15 0,15 0,25 0,3 0,3 0,3
Mundur Mundur (dB) Min UPC: 50 APC: 55
Directivity (dB) Min 55
Serat Input Standar Serat Tunggal SM Sensitif Bend (ITU G.657A)
Serat Output Standar Serat Pita SM Sensitif Bend (ITU G.657A)
Warna Output Standar Biru, Oranye, Ijo, Coklat, Abu-abu, Putih, Abang , Ireng (TIA / EIA 598-B)
Maks. Tenaga Optik (mw) 300
Kisaran asor (rh) 5% ~ 85%
Suhu Operasi () -40 ~+85
Suhu Panyimpenan () -40 ~+85
Pilihan Konektor FC / SC / LC / ST / MU
Pilihan Kemasan Piranti Bare * Mini Tube * Modul ABS * LGX Box * 19 '' / 23 '' Rack-mount

* Telcordia GR-1221-CORE & G-1209-CORE Cocog. * Spesifikasi premium kasedhiya yen dijaluk. (P / S: Kelas Premium / Kelas Standar) * Nilai khas +23 tanpa konektor kerugian.

 

 

 

 

Splitter fiber optic minangka salah sawijining piranti pasif paling penting ing link serat optik, yaiku piranti tandem serat optik kanthi akeh terminal input lan akeh terminal output, utamane ditrapake kanggo jaringan optik pasif (EPON.GPON.BPON.FTTX.FTTH lsp. .) kanggo nyambung MDF lan peralatan terminal lan kanggo nggayuh sinyal optik.

 

Tag:

kothak terminasi serat ruangan,

kothak distribusi serat optik,

kothak mandap serat optik ftth


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita