PP - FC 48 Port Patch Fiber Patch Fiber Fixed & Sliding Type Kanggo FTTH

Katrangan singkat:


Papan Asal: China Dongguan
Jeneng: Qingying utawa QY
Sertifikasi: ROHS ISO9001
Nomer Model: 48 panel patch Serat Optik port kanggo nampan Metal Rack Mount ODF
Jumlah Pesenan Minimal: 100 Potongan / potongan 48 panel patch serat optik port
Rega: negosiasi
Rincian kemasan: Kantong PE + karton
Wektu Pangiriman: 5-10 dina kerja
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Kemampuan Pasokan: 1000 Potongan saben minggu

Detail Produk

Tag Produk

Informasi Detil
Jeneng Produk :: Panel Patch Serat Optik PP-FC 48 Kanggo Trak Logam Mount ODF Adaptor :: SC FC ST LC
Werna :: Putih Lan Ireng Pelabuhan :: 12/24/48 Inti
Ukuran :: 300 * 180 * 25mm Tipe :: Jinis Tetep & Geser
Panjang Gelombang Kerja Standar :: 850nm 1310nm 1550nm Mundur: : PC≥40dB, UPC≥50dB, APC≥60dB
Jangka Urip :: ≥1000 Kali Matrial: Baja Gulung Kadhemen
Cahya Dhuwur:

kothak distribusi serat optik

,

kothak mandap serat optik ftth

Katrangan Produk
Panel patch Serat Optik port PP-FC 48 kanggo nampan Metal Rack Mount ODF
 

Fearture 

  • Ukuran standar, bobot entheng lan struktur sing cukup

  • Slide metu laci kanggo manajemen kabel sing gampang
  • Cocog kanggo pita lan serat siji
  • Cdesain kompak kanggo sjangkah ngirit
  • Macem-macem piring panel supaya pas karo macem-macem adaptasieantarmuka r
  • Tandha ngarep ing piring gampang kanggo identifikasi lan operasi
  • Gampang kanggo manajemen lan operasi

Aplikasi:

 

Gelung pelanggan telekomunikasi

Serat kanggo omah (FTTH)

LAN / WAN

CATV

 

Parameter:

Kinerja Optik Mode Tunggal Mode Multi
Kerugian Insertion (dB) ≤0.3 ≤0.3
Mundur Mundur (dB) ≥50 (PC) N / A
≥60 (APC)
Kemampuan baleni (dB) ≤0.1dB
Durability (dB) Change0.2dB Pangowahan Khas, 1000 Babak
Kekuwatan tarik (N) 100
Suhu Operasi (° C) -40 ~ + 80
Suhu Panyimpenan (° C) -40 ~ + 85
Endometri Geometri
Parameter 2.5um Ferrule 1,25 um Ferrule
PC APC PC APC
Radius lengkungan (mm) 10 ~ 25 5 ~ 15 7 ~ 15 5 ~ 15
Apex Offset (mm) 0 ~ 50 0 ~ 50 0 ~ 50 0 ~ 50
Dhuwur Serat (nm) ± 50 ± 50 ± 50 ± 50
Sudut (°) —- 7.7-8.3 —- 7.7-8.3

 PP - FC 48 Port Optical Fiber Patch Panel Fixed & Sliding Type For FTTH 0                            

      Laporan Penilaian CIV (627K) .pdf

 

Tag:

kothak terminasi serat ruangan,

kothak distribusi serat optik,

kothak mandap serat optik ftth


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita