Нашите предности

Нашето опсежно и селективно портфолио на производи со оптички влакна, заедно со нашето професионално присуство, обезбедува брз одговор на клиентите, техничка компетентност и истрајност да се справат со сите можни предизвици претставени и на малите и на големите бизниси.

  • about us

За нас

Основана во 2010 година, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd (QY) е софистицирана компанија за влакна лоцирана во два града, Донггуан и Чонгкинг, во Кина. Со повеќе од 10.000м2 фабрика, QY сега е компанија со интегрирана способност за истражување и развој, производство, тргување и меѓународна продажба. QY е компанија со сертификат ISO9001, ROHS, CE со стотици клиенти во Европа, Америка, Југоисточна Азија и Австралија. Нашите главни производи се конектор за инсталирање на полето со оптички влакна (брз конектор), адаптер, лепенка, оклопна печ -кабел, пигтаил, PLC сплитер, слабеење и многу други FTTH производи. Со 12-годишно искуство во индустријата за оптички влакна, QY верува дека учењето, соработката и споделувањето со клиентите е најдобриот начин да растете со клиентите. Во наредната деценија, QY агресивно ќе развива нови производи по побарувачка на клиентите и ќе го подобри квалитетот на постојните производи за клиентите. Сите вработени во QY со нетрпение очекуваат да служат и соработуваат со клиентите за бизнис со влакна во иднина.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ


Денес Qingying е добро препознаена во индустријата за комуникација со оптички влакна од светски клиенти.
НАШИТЕ КЛИЕНТИ Денес Qingying е добро препознаен во индустријата за комуникација со оптички влакна од светски клиенти. Традицијата на лидерство во технологијата, квалитетот на производот и услугата за клиентите и овозможи на компанијата брз раст, сега Кингинг постигна солиден напредок. Wle продолжува да држи чекор со зголемената побарувачка и да се стреми кон совршеност.

  • china-tscom-01
  • chinaztt
  • optivtech-02
  • tfcsz
  • tianyisc
  • ZET