За Нас

H10b523feadc644b0b1c7d17e5bd31b1bT

Нашиот тим

55

Сервис

QSC50KJ4-APC640x640 (5)

Нов производ

За Нас

Основана во 2010 година, Dongguan Qingying Industrial Co, Ltd (QY) е софистицирана компанија за влакна лоцирана во два града, Донггуан и Чонгкинг, во Кина. Со повеќе од 10.000м2 фабрика, QY сега е компанија со интегрирана способност за истражување и развој, производство, тргување и меѓународна продажба.

QY е сертифицирана компанија ISO9001: 2015 со стотици клиенти во Европа, Америка, Југоисточна Азија и Австралија. Нашите главни производи се конектор за инсталирање на поле со оптички влакна (брз конектор), печ -кабел, оклопен печ -кабел, пигтаил, PLC сплитер, слабеење и многу други FTTH производи.

Со 10-годишно искуство во индустријата за оптички влакна, QY верува дека учењето, соработката и споделувањето со клиентите е најдобриот начин за раст со клиентите. Во наредната деценија, QY ќе агресивно развива нови производи по побарувачка на клиентите и ќе го подобри квалитетот на постојните производи за клиентите. Сите вработени во QY со нетрпение очекуваат да служат и соработуваат со клиентите за бизнис со влакна во иднина.

Повеќе од 10.000 м2 растителна површина
Сертифицирана компанија со стотици клиенти
Со 10-годишно искуство во индустријата за оптички влакна
Нашиот персонал над 170 луѓе.
Извоз на компјутер
%

Производите наведени во оваа техничка спецификација треба да ги исполнуваат барањата на релевантните меѓународни стандарди, како што се ITU-T и IEC, а исто така треба да ги исполнуваат барањата на: GB/T16529.4-1997 Оптички влакна и механички конектор за кабли, YD/T 1636- 2007 година "Архитектура од влакна до домот (FTTH) и општи барања" YDT 2341.1-2011 Оптички брз конектор за инстант монтажа, дел I: механички тип Кина Телеком стандард за брз конектор стандард: (2010) бр. 953GR-326-CORE (број 3, 1999) Генерички барања за единечни оптички конектори и скокачки склопови YD/T 1636-2007 FTTH структура на системот дел VI: Оптички влакна-кабелски механички брз конектор.

Класификација на производи
QSC52ZJ1 Брз конектор со оптички влакна: механички влакна со високи перформанси, лесни за употреба
оптички конектор. Може да биде широко користен во FTTH кабелска врска и
меѓусебно поврзување. Има исти перформанси за поврзување како и стандардниот SC конектор,
и може да се поврзе директно со стандардниот SC адаптер.

Применливи оптички кабли
Кабел за капка FTTH (кабел за пеперутка) (3x2mm, 2x1.6, ширина x висина); Или според
барања на клиентите: дијаметар 2.0, дијаметар 3.0 затворен флексибилен кабел со оптички влакна и
0,9 цврсто завиткан кабел со оптички влакна;

 • 2005

  Нашето основање на фабрика.

 • 2006

  Прва нарачка од 100.000 американски долари од клиенти од САД.

 • 2007

  Додадете уште една производна линија за да го зголемите капацитетот.

 • 2008

  Успехот ги надмина глобалните финансиски бури.

 • 2009

  Годишна продажба над десет милиони јени.

 • 2010

  Успешно разви јужноамериканскиот пазар.

 • 2011

  Додадете уште 3 производствена линија за да го исполните капацитетот.

 • 2012

  Нашиот персонал над 100 луѓе.

 • 2015

  Линија за производство на керамички ракави за зголемување на капацитетот.

 • 2016

  Беа украсени нова канцеларија и изложба.

 • 2017

  С still уште сме на пат да ги направиме најдобрите комуникациски производи, да го направиме вашиот живот подобар.

 • 2018

  Нашиот тим е се посилен.

 • 2019

  Отидовме во Бразил на изложбата.