Атенуатор за оптички влакна

 • Optical Fiber Attenuator 5dB SC UPC Female to SC UPC Female Sigle mode

  Режим на засилување на оптички влакна 5dB SC UPC женски до SC UPC женски режим

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: КАТА-SCFP-SCFP
 • Тип на конектор: SC/UPC toенски до SC/UPC енски
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Пластика
 • Боја: Сина
 • Слабеење: 5 dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 7dB LC UPC Male to LC UPC Female Sigle mode

  Атенуатор на оптички влакна 7dB LC UPC Машки до LC UPC modeенски режим на Sigle

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-LCMP-LCFP-UPC
 • Тип на конектор: LC /UPC Машко до LC /UPC енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Пластика
 • Боја: Сина
 • Слабеење: 7dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 5dB ST UPC Female to ST UPC Male Sigle mode

  Атенуатор на оптички влакна 5dB ST UPC toенски до ST UPC машки режим на Sigle

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-STMM-STFM-UPC
 • Тип на конектор: ST/ UPC toенски до S/ UPC Машки
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 5 dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 10dB FC UPC Female to FC UPC Female Sigle mode

  Режим на засилување оптички влакна 10dB FC UPC женски до FC UPC женски режим

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: КАТА-FCMM-FCMM-UPC
 • Тип на конектор: ФК УПЦ aleенски до ФК УПЦ енски
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 10dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 5dB SC UPC Male to SC UPC Female Sigle mode

  Режим на засилување на оптички влакна 5dB SC UPC машки до SC UPC женски Sigle

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-SCMM-SCFM-UPC
 • Тип на конектор: SC/UPC Машко до SC/UPC енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 5 dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 5dB SC APC Male to SC APC Female Sigle mode

  Режим на засилување на оптички влакна 5dB SC APC од машки до SC APC женски Sigle

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-SCMM-SCFM-APC-5dB
 • Тип на конектор: SC / APC Машко до SC / APC енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 5 dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 10dB FC UPC Male to FC UPC Female Sigle mode

  Режим на засилување на оптички влакна 10dB FC UPC машки до FC UPC женски сигли

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: ATF-FCMM-FCFM-UPC
 • Тип на конектор: ФК УПЦ Машко до ФК УПЦ енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 10dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 5dB FC UPC Male to FC UPC Female

  Атенуатор за оптички влакна 5dB FC UPC машки до FC UPC женски

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-FCMM-FCFM-UPC
 • Тип на конектор: ФК УПЦ Машко до ФК УПЦ енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 5 dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 3dB LC UPC Female to LC UPC Male Sigle mode

  Атенуатор на оптички влакна 3dB LC UPC modeенски до LC UPC машки режим на Sigle

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-LCMP-LCFP-UPC
 • Тип на конектор: LC /UPC Машко до LC /UPC енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Пластика
 • Боја: Сина
 • Слабеење: 3dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 12dB LC UPC Female to LC UPC Male Sigle mode

  Атенуатор на оптички влакна 12dB LC UPC modeенски до LC UPC машки режим на Sigle

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-LCMP-LCFP-UPC
 • Тип на конектор: LC /UPC Машко до LC /UPC енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Пластика
 • Боја: Сина
 • Слабеење: 12dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 10dB SC UPC Female to SC UPC Male Sigle mode

  Режим на засилување на оптички влакна 10dB SC UPC женски до SC UPC машки сигнал

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-SCMM-SCFM-UPC
 • Тип на конектор: SC/UPC Машко до SC/UPC енско
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 10 dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т
 • Optical Fiber Attenuator 5dB FC UPC Female to FC UPC Male Sigle mode

  Режим на засилување на оптички влакна 5dB FC UPC женски до FC UPC машки сигнал

 • Име на производ: Атенуатор за оптички влакна
 • Модел на производ: QATF-FCMM-STFM-UPC
 • Тип на конектор: ФК/УПЦ Маж до СТ/УПЦ енски
 • Минимална нарачка: 1 ЕЕЗ
 • Сертификација: ISO9001
 • Тип: Симплекс
 • Материјал: Метал
 • Боја: Сребрена
 • Слабеење: 5dB
 • Бранова должина: 1310 ~ 1550nm
 • Апликација: FTTH, CATV, LANS, WANS
 • Пакување: блистер или прилагодено
 • Време на испорака: 5-12 работни денови
 • Услови на плаќање: Т/Т