Turne në fabrikë

cd16765411-

Themeluar në vitin 2012, Dongguan Qingying Industrial Co, Ltd (Cilësia)

E themeluar në vitin 2010, Dongguan Qingying Industrial Co, Ltd (QY) është një kompani e sofistikuar e fibrave e vendosur në dy qytete, Dongguan dhe Chongqing, në Kinë. Me më shumë se 10.000m2 sipërfaqe bimore, QY tani është një kompani me aftësi të integruar të R&D, prodhimit, tregtimit dhe shitjeve ndërkombëtare. QY është një kompani e certifikuar ISO9001, ROHS, CE me qindra klientë në Evropë, Amerikë, Azinë Juglindore dhe Australi. Produktet tona kryesore janë lidhës i instalueshëm i fushës me fibra optike (lidhës i shpejtë), përshtatës, kordon patch, kordon patch të blinduar, bisht, kruajtës PLC, zbutës dhe shumë produkte të tjera FTTH. Me përvojë 12-vjeçare në industrinë e fibrave optike, QY beson se mësimi, bashkëpunimi dhe ndarja me klientët është mënyra më e mirë për t'u rritur me klientët. Në dekadën e ardhshme, QY do të zhvillojë në mënyrë agresive produkte të reja sipas kërkesës së klientëve dhe do të përmirësojë cilësinë e produkteve ekzistuese për klientët. Të gjithë punonjësit e QY mezi presin të shërbejnë dhe të bashkëpunojnë me klientët për biznesin e fibrave në të ardhmen.

Kompania është në krye të Kërkimit dhe Zhvillimit

Kompania është në krye të Kërkimit dhe Zhvillimit, Prodhimit dhe Shitjes së një game të gjerë të produkteve me fibra optike dhe lidhje, duke përfshirë ferrule qeramike, lidhës fibër optike, etj. Qingying ka zhvilluar marrëdhënie me një rrjet mbarëbotëror të klientëve. Ofertat e produktit janë krijuar për të përmbushur kërkesat më kërkuese të klientëve dhe shiten kryesisht në Evropë dhe Amerikën e Veriut. Si një ndërmarrje private e teknologjisë së lartë, QINGYING ka krijuar baza në industri me produktet e saj me cilësi të lartë. Objektet prodhuese Qingying janë regjistruar ISO 9001: 2000 që nga Marsi 2008.

cd16765411-

cd16765411-

QINGYING përbëhet nga një ekip i përkushtuar i profesionistëve të rinj dhe novatorë

QINGYING përbëhet nga një ekip i përkushtuar i profesionistëve të rinj dhe novatorë. Qëllimi i dizajnimit dhe prodhimit të produkteve superiore mban avantazhin konkurrues të kompanisë në treg. Sot QINGYING njihet mirë në industrinë e komunikimit me fibra optike nga klientët në mbarë botën. Një traditë e udhëheqjes në teknologji, cilësinë e produktit dhe shërbimin ndaj klientit i ka mundësuar kompanisë një rritje të shpejtë. QINGYING tani ka bërë përparim të fortë. Ne vazhdojmë të mbajmë ritmin me kërkesën në rritje dhe të përpiqemi për përsosmëri.