Kauntungan urang

Portopolio serat optik éksténsif sareng selektif produk kami ditambah ku ayana profesional urang mastikeun réspon palanggan anu gancang, kompeténsi téknis, sareng katahanan pikeun ngerjakeun tantangan anu ditepikeun pikeun usaha alit sareng usaha ageung.

  • about us

Tentang Kami

Didirikeun taun 2010, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. (QY) mangrupikeun perusahaan serat canggih anu aya di dua kota, Dongguan sareng Chongqing, di Cina. Kalayan langkung ti 10.000 m2 daérah pepelakan, QY ayeuna mangrupikeun perusahaan anu gaduh kamampuan integrasi R&D, produksi, dagang sareng penjualan internasional. QY mangrupikeun perusahaan anu disertifikasi ISO9001, ROHS, CE sareng ratusan konsumén di Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng Australia. Produk utama kami nyaéta konektor pasang serat optik anu tiasa dipasang (konektor gancang), adaptor, kabel patch, kabel patch waja, pigtail, splitter PLC, atenuator, sareng seueur produk FTTH anu sanés. Kalayan pangalaman 12 taun di industri serat optik, QY yakin diajar, damel babarengan, sareng ngabagi ka konsumén mangrupikeun cara anu paling saé pikeun tumuh sareng konsumén. Dina dasawarsa anu bakal datang, QY sacara agrésif bakal ngembangkeun produk énggal paménta konsumén, sareng ningkatkeun kualitas produk anu tos aya pikeun palanggan. Sadaya padamel QY ngarepkeun ngalayanan sareng damel babarengan sareng konsumén pikeun bisnis serat di payun.

KLIEN KAMI


Kiwari Qingying ogé dikenal di industri komunikasi serat optik ku palanggan sadunya.
Klién kami Kiwari Qingying dikenal ogé dina industri komunikasi serat optik ku palanggan sadunya. Tradisi kapamimpinan dina téknologi, kualitas produk sareng layanan palanggan parantos ngamungkinkeun perusahaan janten pertumbuhan gancang Qingying ayeuna parantos ngajantenkeun kamajuan anu padet. Wle teras-terasan nyocogkeun sareng permintaan anu terus tumuh sareng ngupayakeun kaunggulan.

  • china-tscom-01
  • chinaztt
  • optivtech-02
  • tfcsz
  • tianyisc
  • ZET