250ML Serat Optik Komponén Serat Optik beberesih Kit Alkohol Dispenser Botol

Pedaran pondok:


Tempat Asalna: Cina Dongguan
Ngaran mérek: henteu
Bijil: IEC atanapi ISO90012015
Jumlah modél: B-088
Jumlah Pesenan Minimum: 200 pcs
Harga: perundingan
Rincian bungkusan: 200 pcs per karton 9,5kg per karton karton Ukuran: 63cm X 54cm X 35cm
Waktos pangiriman: 10 dinten saatos mayar
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union
Kamampuhan Suplai: 20000 Potongan / potongan per Minggu

Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil
Diameter: 6 Cm Ngaran Produk: Botol Alkohol
Warna: Bodas Fungsi: Ngabersihan
Nami lengkep: Botol Alkohol Pembersih Serat Optik Pakét: Karton kertas
Volume: 120m / 250ml Bahan: PP
Lampu Tinggi:

panyambung serat mpo

,

hdmi ngalangkungan kabel serat optik

Panjelasan Produk

250ML Serat Optik Komponén Serat Optik beberesih Kit Alkohol Dispenser Botol

 

* Serat optik konektor ngabersihkeun lawon garing anu dirumuskeun khusus pikeun ngabersihkeun sareng ngabersihan offiber optik tungtung-rupi.

 

* Aranjeunna ngaleungitkeun kabutuhan cairan beberesih anu ngabahayakeun anu tiasa nyésakeun résidu. lawonna épéktip pisan dina ngaleupaskeun gajih, lebu sareng reregedan sanésna.

 

* Produk ieu nawiskeun hemat hemat pésta konvensional, aplikasi volume tinggi sareng parantos diadopsi ku pabrikan sareng operator sadunya. Diberesihkeun per reel langkung ti 500 kali

 

Nalika nganggo kertas ngusap dina bottleneck, teras pencét hiji atanapi dua waktos, alkohol tiasa diserep dina kertas, raoseun pisan!

 

Beuheung botol dispenser alkohol didamel tina bahan stainless steel, sareng awak awak alkohol nganggo plastik HDPE.

 

1. Beuheung botol dispenser alkohol didamel tina bahan stainless steel, sareng awak awak alkohol nganggo plastik HDPE.2. Dispenser alkohol cocog pikeun minyak alkohol, beberesih sareng pelarut sanés korosi jsb.3. Dispenser alkohol nganggo isopropanol pikeun meresihan serat anu leres salami persiapan kabel. Operasi pompa hiji leungeun ngabébaskeun leungeun pangguna.5. Dispenser alkohol gaduh hingle cam-lock terus tutupna dibuka dibuka kanggo ngirangan bau. Desain dispenser alkohol ieu sareng pelindung purity nyababkeun fliud tina lebet deui botol. Unggal sentuhan dispenser alkohol ngaluarkeun sakitar 2CC cairan. Volume: 100ML

 

250ML Fiber Optic Components Fiber Optic Cleaning Kit Alcohol Dispenser Bottle 0250ML Fiber Optic Components Fiber Optic Cleaning Kit Alcohol Dispenser Bottle 1

 

 

Tag:

kabel mini HDMI,

HDMI tina kabel serat optik,

panyambung serat mpo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami