Tentang Kami

H10b523feadc644b0b1c7d17e5bd31b1bT

Tim kami

55

Palayanan

QSC50KJ4-APC640x640 (5)

Produk Anyar

Tentang Kami

Didirikeun taun 2010, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd (QY) mangrupikeun perusahaan serat canggih anu aya di dua kota, Dongguan sareng Chongqing, di Cina. Kalayan langkung ti 10.000 m2 daérah pepelakan, QY ayeuna mangrupikeun perusahaan anu gaduh kamampuan integrasi R&D, produksi, dagang sareng penjualan internasional.

QY mangrupikeun perusahaan sertifikasi ISO9001: 2015 kalayan ratusan palanggan di Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng Australia. Produk utama kami nyaéta konektor serat optik anu tiasa dipasang (konektor gancang), kabel tambalan, kabel tambalan waja, pigtail, PLC splitter, attenuator, sareng seueur produk FTTH anu sanés.

Kalayan pangalaman 10 taun dina industri serat optik, QY yakin diajar, damel babarengan, sareng ngabagi ka konsumén mangrupikeun cara anu paling saé pikeun tumuh sareng konsumén. Dina dasawarsa anu bakal datang, QY bakal agrésif ngembangkeun produk énggal paménta konsumén, sareng ningkatkeun kualitas produk anu tos aya pikeun palanggan. Sadaya padamel QY ngarepkeun ngalayanan sareng damel babarengan sareng konsumén pikeun bisnis serat di payun.

Langkung ti 10.000 areal tutuwuhan
Perusahaan Certified sareng ratusan konsumén
Kalayan pangalaman 10 taun di industri serat optik
Staf kami langkung ti 170 jalma.
Ékspor pc
%

Produk anu ditangtukeun dina Spesifikasi Téknis ieu kedah nyumponan sarat standar internasional anu relevan sapertos ITU-T sareng IEC, sareng ogé kedah nyumponan sarat: GB / T16529.4-1997 Serat Optik sareng Konéktur Mékanis Kabel, YD / T 1636- 2007 "Fiber to the Home (FTTH) Arsitéktur sareng Syarat Umum" YDT 2341.1-2011 Instan assembling optik konektor, bagian I: mékanis Tipe China Telecom optik konektor gancang standar: (2010) No.953GR-326-CORE (Isu 3, 1999) Syarat Generik pikeun Singlemode Optical Connectors sareng Jumper Assemblies YD / T 1636-2007 FTTH struktur sistem bagian VI: Panyambung gancang serat-kabel mékanis gancang.

Klasifikasi produk
QSC52ZJ1 Serat optik konektor gancang: A kinerja tinggi, gampang ngagunakeun serat mékanis
panyambungna optik. Éta tiasa seueur dianggo dina sambungan kabel serelek FTTH na
sambung-sambung. Éta ngagaduhan sambungan anu sami sareng konektor SC standar,
sareng tiasa nyambung langsung kana adaptor SC standar.

Kabel optik lumaku
Kabel serelek FTTH (kabel kukupu) (3x2mm, 2x1.6, lebar x jangkungna); Atanapi numutkeun
syarat palanggan: diameter 2.0, diameter 3.0 kabel serat optik jero rohangan fléksibel sareng
0,9 kabel serat optik dibungkus ketat;

  • 2005

    Pabrik Pabrik Kami.

  • 2006

    Pesenan 100K USD munggaran Ti pelanggan USA.

  • 2007

    Tambahkeun hiji lini produksi deui pikeun Ningkatkeun kapasitas.

  • 2008

    urang suksés parantos ngalaman badai kauangan global.

  • 2009

    Penjualan taunan langkung Sapuluh juta RMB.

  • 2010

    Suksés ngembangkeun pasar Amérika Kidul.

  • 2011

    Tambahkeun 3 lini produksi deui pikeun minuhan kapasitas.

  • 2012

    Staf kami langkung ti 100 jalma.

  • 2015

    Garis produksi leungeun baju keramik pikeun ningkatkeun kapasitas.

  • 2016

    Kantor sareng Paméran énggal dihias.

  • 2017

    Kami masih dina jalan ngalakukeun produk komunikasi anu pangsaéna, ngajantenkeun hirup anjeun langkung saé.

  • 2018

    Tim kami beuki kuat.

  • 2019

    Kami angkat ka Brazil pikeun paméran.