Wisata Pabrik

cd16765411-

Didirikeun taun 2012, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd (Kualitas)

Didirikeun taun 2010, Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd (QY) mangrupikeun perusahaan serat canggih anu aya di dua kota, Dongguan sareng Chongqing, di Cina. Kalayan langkung ti 10.000 m2 daérah pepelakan, QY ayeuna mangrupikeun perusahaan anu gaduh kamampuan integrasi R&D, produksi, dagang sareng penjualan internasional. QY mangrupikeun perusahaan anu disertifikasi ISO9001, ROHS, CE sareng ratusan konsumén di Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng Australia. Produk utama kami nyaéta konektor pasang serat optik anu tiasa dipasang (konektor gancang), adaptor, kabel patch, kabel patch waja, pigtail, splitter PLC, atenuator, sareng seueur produk FTTH anu sanés. Kalayan pangalaman 12 taun di industri serat optik, QY yakin diajar, damel babarengan, sareng ngabagi ka konsumén mangrupikeun cara anu paling saé pikeun tumuh sareng konsumén. Dina dasawarsa anu bakal datang, QY sacara agrésif bakal ngembangkeun produk énggal paménta konsumén, sareng ningkatkeun kualitas produk anu tos aya pikeun palanggan. Sadaya padamel QY ngarepkeun ngalayanan sareng damel babarengan sareng konsumén pikeun bisnis serat di payun.

Perusahaan anu di payuneun Panilitian & Pangwangunan

Pausahaan aya di payuneun Panilitian & Pangembangan, Manufaktur, sareng Penjualan kisaran serat optik sareng konéktipitas, kalebet ferrule keramik, konektor serat optik, sareng sajabana Qingying parantos ngembangkeun hubungan sareng jaringan konsumén di sadunya. Penawaran produk dirancang pikeun nyumponan sarat anu paling nuntut tina klien sareng dijual utamina ka Éropa sareng Amérika Kalér. Salaku perusahaan swasta-milik high-tech, QINGYING parantos netepkeun pijakan di industri kalayan produk-kualitas na. Fasilitas manufaktur Qingying parantos didaptarkeun ISO 9001: 2000 ti saprak Maret 2008.

cd16765411-

cd16765411-

QINGYING diwangun ku hiji tim khusus pikeun para profesional ngora sareng inovatif

QINGYING diwangun ku hiji tim khusus pikeun para profesional ngora sareng inovatif. Tujuanana ngararancang sareng ngahasilkeun produk unggulan ngajantenkeun kompetitif perusahaan di pasar. Kiwari QINGYING terkenal di industri komunikasi serat optik ku palanggan sadunya. Tradisi kapamimpinan dina téknologi, kualitas produk sareng palayanan pelanggan parantos ngamungkinkeun perusahaan janten pertumbuhan anu gancang. QINGYING ayeuna parantos ngajantenkeun kamajuan anu padet. Kami teras-terasan nyaluyukeun sareng paménta anu ningkat sareng ngupayakeun kaunggulan.