Serat optik Splitter Pikeun FTTH, Alat Pasip Serat Optik Coupler Splitter

Pedaran pondok:


Tempat Asalna: Cina Dongguan
Ngaran mérek: Qingying atanapi QY
Bijil: CE, ROHS, ISO, SGS,
Jumlah modél: FTTH Splitter PLC optik sareng 4 Slot Kotak Pamasangan Cabang Optik
Jumlah Pesenan Minimum: 100 PCS
Harga: perundingan
Rincian bungkusan: paking dina drum Kayu, drum Polywooden atanapi kendang sanés numutkeun pamundut palanggan.
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union
Kamampuhan Suplai: 10000 pcs per minggu

Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil
Ngaran Produk: FTTH Optik PLC Splitter Kalayan 4 Slot Kotak Pamasangan Cabang Optik Ukuran Paket: 30X20X 15 CM
Panjang gelombang Operasi: 1260–1650 Metode ngagiling :: PC.UPC.APC
Sértipikat: CE, ROHS, ISO, SGS, Modeu :: Single mode, Multi-mode
Nomer Cabang: 1 × 2,1 × 4,1 × 8,1 × 16,1 × 32,1 × 64 Jst. Panyambung Serat :: FC / PC, FC / APC, FC / UPC, SC / PC, SC / APC, SC / UPC, ST / PC, ST / APC, LC / PC, LC / APC, LC / UPC
Lampu Tinggi:

kotak distribusi serat optik

,

kotak bérés serat luar

Panjelasan Produk

FTTH Splitter PLC optik sareng 4 Slot Kotak Pamasangan Cabang Optik

 

 

Palabuhan 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Insertion Loss (dB) Maks (P / S) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 16.5 / 16.8 20.5 / 21.0
Kaleungitan Saragam (dB) Max 0.6 0.6 0,8 1.2 1.5 2.5
PDL (dB) Max 0,15 0,15 0,25 0.3 0.3 0.3
Return Loss (dB) Min UPC: 50 APC: 55
Diréktipitas (dB) Min 55
Serat Masukan Standar Bend Sénsor SM Single Henteu Peka (ITU G.657A)
Serat Kaluaran Standar Serat Pita Pita SM henteu peka (ITU G.657A)
Warna Kaluaran Standar Biru, Oranyeu, Héjo, Brown, Hawuk, Bodas, Beureum , Hideung (TIA / EIA 598-B)
Max. Kakuatan optik (mw) 300
Kisaran asor (rh) 5% ~ 85%
Suhu Operasi () -40 ~+85
Suhu Panyimpenan () -40 ~+85
Pilihan Panyambung FC / SC / LC / ST / MU
Pilihan bungkusan Alat bulistir * Mini Tube * Modul ABS * LGX Box * 19 "/ 23" Rack-mount

* Telcordia GR-1221-CORE & G-1209-CORE Patuh. * Spesifikasi premium sayogi nalika pamundut. (P / S: Kelas Premium / Kelas Standar) * Nilai has dina +23 tanpa konektor karugian.

 

 

 

 

Splitter serat optik mangrupikeun alat pasip anu paling penting dina tautan serat optik, nyaéta alat serat tandem optik kalayan seueur terminal input sareng seueur terminal kaluaran, khususna lumaku pikeun jaringan optik pasip (EPON.GPON.BPON.FTTX.FTTH jsb .) pikeun nyambungkeun MDF sareng alat-alat terminal sareng pikeun ngahontal cabang tina sinyal optik.

 

Tag:

kotak terminasi serat luar,

kotak distribusi serat optik,

kotak terminasi serat optik ftth


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami